Google

čtvrtek 24. února 2011

Nesouhlas s vládním tunelem na důchody.

Odkaz: INTERNETOVÁ PETICE PROTI BEZOHLEDNÉ DŮCHODOVÉ REFORMĚ.

Při porovnání různých internetových fór s výsledky průzkumu oficiálních agentur musí každý čtenář dojít k závěru, že veřejné mínění je nejen ovlivňováno prostřednictvím centrálními medií a agenturami zjišťujícími veřejné mínění, ale že výsledky průzkumu jsou falšovány tím nejprimitivnějším způsobem.

Strategie současné české vlády, určovaná ODS a Hradem, je jasná: Rozbít všechny protivládní a protireformní protesty do malých skupin, v žádném případě nedopustit jednotný odpor obyvatelstva. Že po zveřejnění záměrů vlády, vytunelovat důchody, media náhle umlkla, je dokladem toho, že zpravodajské agentury, pracující pro vládnoucí strany, zasáhly objednávkami inzerce či vyhrožováním jejím odebráním.

Každý odpor proti tzv. vládní reformě je profesionálními diskutéry v mediích vydáván za štěkání levice. V současnosti je politický vývoj v ČR už hodně vzdálen rozdělení na klasickou levici a pravici. Bezcharakterními pražskými medii je však v ČR násilně udržované černobílé vidění světa.

Česká politická sféra ve skutečnosti není rozdělena na levici a pravici, ale na dva kluby prospěchářů. V čele jednoho je rádobypravicová ODS, která omezováním podnikatelského prostředí a zvyšováním daní v brzku předstihne všechny levicové vlády světa, v čele druhého klubu je pseudolevicová ČSSD, jejíž představitelé svým smyslem pro tunelování a aférami často předčí i ortodoxní pravičáky. Oběma těmto partičkám se jedná hlavně o moc a soukromý majetek, nikoli o občany nebo prosperitu země. Oběma těmto partičkám jde o to, aby si zemi mohly rozdělit na dvě půlky a střídavě vládnout. Proto se snaží kriminalizovat ostatní politické subjekty.

Jestli po zkušenostech s privatizací někdo má obavy z vytunelování důchodových fondů, neznamená, že je to levičák, socialista, komunista. S důchodovou reformou nesouhlasí řada českých neparlamentních konzervativních stran.(Jiří Krž, 25.2.2011)

Odkaz: INTERNETOVÁ PETICE PROTI BEZOHLEDNÉ DŮCHODOVÉ REFORMĚ.

1 komentář:

  1. Postup TOP09 je přímo zločinný. Jedná se o loupež pod záminkou důchodové reformy. Každému soudnému člověku je přece jasné, že když se např. zvýší o 10% produktivita práce, pak stejné množství pracujících uživí o 10% více důchodců nebo dětí. Produktivita práce se stále zvedá (od roku 1989 o daleko více než 10%), ale výsledky práce si přivlastňují dílem mezinárodní společnosti vpuštěné do české ekonomiky a dílem uzounká skupina privatizačních zbohatlíků zbohatlých loupeží společného majetku. Pokud si někdo chce spořit na důchod nákupem státních dluhopisů (fondy mají získávat prostředky právě takto), má mít tuto možnost přímo bez mezičlánku nějakého soukromého fondu. Pokud budou mít banky povoleno nabízet úroky z úspor nižší než inflace, je jakékoliv spoření jen věnováním peněz do soukromých kapes. (Banka, která poskytuje úrok z úspor nižší než je procento inflace by měla okamžitě pozbýt licenci ke své činnosti, protože takovou nabídkou přece dokazuje, že s penězi neumí řádně hospodařit ve prospěch klientů banky.)

    OdpovědětVymazat