Google

sobota 7. listopadu 2009

Vepřové maso léčí cukrovku i otylost.

Zdá se to neuvěřitelné a podrývá to i autoritu lékařské vědy, ale australští vědci zjistili, že vepřové maso, v součinností s pravidelným pohybem, je účinným lékem na cukrovku a na rychlé snižování nadváhy.

Informace, která se objevila v buletinu Svazu německých producentů vepřového masa (ZDS), byla převzata z letáku australské asociace diabetiků :"The role of Australian pork in improving thiamine status, heart disease risk factors and glucose control in people with type 2 diabetes." Australští diabetici informaci označují za velmi pozitivní.

Proč se pojídáním vepřového masa dosáhne tak příznivého efektu, může souviset s vysokým obsahem vitaminů B12 a B6, thiaminu, niacinu a minerálů, jako je zinek, selen, železo a hořčík. Libové vepřové maso má stejný obsah tuku jako maso kuřecí, tvrdí leták.

Žádné komentáře:

Okomentovat