Google

pátek 4. února 2011

Černé zabijačky jako za protektorátu.

„Na základě podnětu občanů byla Městskou veterinární správou v Praze provedena v součinnosti se státní policií kontrola obytného domku ve vilové zástavbě Praha 11 – Háje. Ze střechy domku stoupalo značné množství páry a dýmu, z čehož vznikla domněnka, že se jedná o požár objektu. Dalším šetřením za účasti hasičů a policie vyplynulo, že kouř a páry pocházejí z nepovolené masné výroby."

Aby nedošlo k omylu, je třeba upozornit, že toto není zpráva z období Protektorátu Čechy a Morava, i když by do té doby hodila obsahem i výrazy, ale z 3. února 2011. Totality mohou mít různé formy, současné peněžní tresty už velmi dobře napodobují peněžní tresty protektorátní.


Dále se píše, že mimo sedmi prasat bylo zajištěno několik set kg masných výrobků. Maso inspektoři okamžitě nechali zlikvidovat a zvířata byla umístěna v "náhradní péči."


Nejzajímavější na události je, že se podle stoupajícího kouře byla domněnka, že se jedná o požár, přesto k požáru nejdříve zavolali Městskou veterinární správu. Proč bylo maso a masné výrobky na místě zlikvidovány, uvedeno nebylo. Že by nechutnaly třeba bezdomovcům?

Žádné komentáře:

Okomentovat